Entrades
Periodisme ciutadà des de l’empresa pública
5 de setembre de 2008
0
, , ,

A finals de juliol, va sortir al blog Janquim una entrevista que en Joan Carreras em va fer sobre el periodisme ciutadà i la participació al mitjans digitals.

Feia unes setmanes que m’havia enviat les preguntes per correu electrònic… i no acabava de respondre-li. Eren d’aquelles que te les has de pensar i a les quals dediques una estona abans d’obrir boca. Primer perquè tenien relació directe amb el mitjà que treballo actualment, el 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, depenent de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). I, segon, perquè en aquest terreny tan tou que és això del periodisme a la Xarxa tot s’hi val,  però no.
Ara que em torno a llegir l’entrevista des de la distància del temps… veig que no em va quedar tan teòrica com pensava al principi. També destaco la meva tasca diària i el contacte directe que mantinc amb els lectors/es del 3cat24, al meu parer tot un privilegi.
En aquesta conversa amb en Janquim també deixo caure aspiracions futures sobre tot el que es pot arribar a fer encara amb la participació dels lectors als mitjans digitals, per tal d’aconseguir més sinergies amb la redacció, que es quan veritablement les notícies s’enriqueixen.

About author

admin

Continguts relacionats

Captura de Pantalla 2019-10-20 a les 19.25.51

Col·lectiu Mares i Àvies per la República: «Els nostres fills no se’ls pega»

"Estem molt indignades amb tots els partits polít...

Llegir més
e69f6a9a-6f40-4c28-ae1b-02c4fad91686

Premi #DonaTic Divulgació 2019

Estic molt emocionada i agraïda per haver rebut e...

Llegir més
Captura de pantalla 2019-01-30 a les 17.09.31

Quan les màquines decideixen: estan preparats els països de la UE?

Els algorismes per a la presa de decisions automat...

Llegir més

There are 0 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *