Entrades
Del llibre al blog…
2 de març de 2009
0
, ,

Fa només unes setmanes que l’editorial Amsterdam ha publicatoricobb el llibre ‘L’home d’origami‘, de Joan Carreras. Encara no me l’he llegit però diu la contraportada que va de “cinc històries creuades sobre la passió, el joc, la creació i els sentiments; sobre les relacions humanes. Una novel·la plena de girs inesperats i de situacions insòlites”.

Per curiositat me’l llegiré. I dic per curiositat perquè conec a Joan Carreras personalment i em sembla prou peculiar com per descobrir el seu estil literari.

Entre les seves peculiaritats està la de voler aprendre constantment de les possibilitats que Internet ens posa a l’abast. Coneixedor de les eines 2.0, ha creat un blog que li serveix per promocionar el llibre. … L'home d'origami blogEn ell va recopilant, a mode de complement, detalls relacionats amb els capítols.

Per exemple, hi ha una entrada que remet a la pàgina 74 del llibre, a la casa on viu Narcís Roca, que ha de ser el protagonista. Es menciona la lletra italiana d’una cançó, i en Joan afegeix al blog el vídeo de Nicola Di Bari, cantant “Il cuore è une zingaro”. Esclar, això al llibre no és possible però a un blog sí.

O sigui, que quan un acabi de llegir el llibre haurà de seguir el blog?. O és millor fer-ho alhora, Joan? I una altra pregunta: fins a quan mantindràs actiu el blog? Perquè passats uns mesos de la publicació… tindrà sentit?

Espera… espera… més preguntes: Crearàs una xarxa de lectors fidels del llibre i ens podrem comunicar entre nosaltres i comentar el que ens ha semblat? Crec que em vas comentar que l’havies promocionat també per Facebook. El teu proper protagonista explicarà la seva vida a través del Twitter?

Segueixin els comentaris d’aquesta entrada perquè segur que l’autor de ‘L’home d’origami’ ens respon ben aviat. És un home enxarxat, en Joan.  😉

Entretant, els deixo amb el vídeo ‘provocad0r’ que ha enregistrat per promocionar el llibre per la xarxa. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UGmBzhQTsbI&hl=es&fs=1]

About author

admin

Continguts relacionats

Captura de Pantalla 2019-10-20 a les 19.25.51

Col·lectiu Mares i Àvies per la República: «Els nostres fills no se’ls pega»

"Estem molt indignades amb tots els partits polít...

Llegir més
e69f6a9a-6f40-4c28-ae1b-02c4fad91686

Premi #DonaTic Divulgació 2019

Estic molt emocionada i agraïda per haver rebut e...

Llegir més
Captura de pantalla 2019-01-30 a les 17.09.31

Quan les màquines decideixen: estan preparats els països de la UE?

Els algorismes per a la presa de decisions automat...

Llegir més

There are 0 comments

 • homedorigami ha dit:

  Karma

  Gràcies per la menció!
  Provo de respondre amb brevetat.

  La idea és que el blog pugui ‘acompanyar’ la lectura.

  Es mantidnrà actiu… mentre tingui sentit. No es pot saber encara, però que encara hi ha corda per força setmanes és segur.

  Sobre els pròxims personatges encara és aviat per dir-ne res però és fàcil que sigui que sí, que aquestes eines acabin per sortir en una novel·la, oi?

 • homedorigami ha dit:

  A més, a la xarxa hi circula aquesta altra peça… un vídeo provocador, suggerent, que NO és el que sembla…

  http://www.youtube.com/watch?v=UGmBzhQTsbI

 • Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *