Entrades
Social media i dinamizatció d’entorns virtuals
21 de Maig de 2009
0
, , , ,

Aquest missatge és només per fer una enoooorme recomanació.reig

Ahir al matí vaig assistir al “VI seminari especialitzat en gestió del coneixement“, organizat pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya. El seminari va estar d’allò més interessant perquè s’enfocava cap a la moderació i la participació en comunitats virtuals. Tema al qual em dedico professionalment des de fa anys.

De tot el programa destaco la intervenció de la Dolors Reig, una psicóloga, amb un Màster en Criminologia, un Postgrau en Inserció sociolaboral, un altre Màster en multimedia, disseny i desenvolupament web, i molta però que molta formació autodidacta. 

Us recomano que li seguiu la pista des del seu blog El caparazón 2.o, del qual penja tots els materials de treball que imparteix en les sessions. A més de ser una bona referència per estar al dia dels temes de-learning, web 2.0, web 3.0, web semantica, knowledge management, ccomunitats virtuals, cibercultura, net-art i un llarg etcètera.

O potser millor caçar-la al vol al Facebook, Twitter, delicious, Mybloglog o a Linkedin? En qualsevol cas si us subscriviu als seus RSS estareu ben informats de com evoluciona internet.

Per exemple, després de l’allau d’informació que vaig rebre d’ella durant les dues hores de la seva intervenció, avui al seu blog hi ha una interessant entrada sobre la web 3.0 i Google.

Sense desperdici i per aprendre molt!

Fins a la propera…

About author

admin

Continguts relacionats

Captura de Pantalla 2019-10-20 a les 19.25.51

Col·lectiu Mares i Àvies per la República: «Els nostres fills no se’ls pega»

"Estem molt indignades amb tots els partits polít...

Llegir més
e69f6a9a-6f40-4c28-ae1b-02c4fad91686

Premi #DonaTic Divulgació 2019

Estic molt emocionada i agraïda per haver rebut e...

Llegir més
Captura de pantalla 2019-01-30 a les 17.09.31

Quan les màquines decideixen: estan preparats els països de la UE?

Els algorismes per a la presa de decisions automat...

Llegir més

There are 0 comments

  • […] va ser ell qui em va comentar que havia un curset de Community Managers que no em podia perdre. Li vaig fer cas i allà vaig conèixer també a la Dolors Reig (que he […]

  • Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *