En directe... Entrades
Innovacamp Mediterranea
23 de maig de 2009
0
, , ,

(Jornada Innovacamp Mediterranea)

Acabo d’arribar a l’Innovacamp. Són gairebé les 11 del matí del dissabte 23 de maig de 2009.

La jornada es fa al Citilab que es troba a Cornellà. La últcolorsinnova_021ima vegada que vaig estar en aquest edifici encara estava per inaugurar. Ara que he tornat… estic impressionada de les millores que ha experimentat no només el Citilab sinó també la zona que l’envolta.

Pujant les escales cap a la sala he tingut la mateixa sensació que quan anava a treballar a Servicom, el primer proveidor d’internet a Espanya per a usuaris, que es va estrenar al 1995. Aquell estava ubicat al Centre Tecnològic del Vallès, a Cerdanyola. M’ha agradat la sensació.

M’espera tota una jornada escoltant projectes d’innovació. Ha estat molt curiosa la manera que he arribat fins a l’Innovacamp Mediterrenea. Fa un mes, Chris Pinchen i Anna Fernández Mora no existien en la meva agenda de contactes professionals. Va ser la Bel Llodrà qui em va presentar, a la Marató Podcastblog, a Chris virtualment. Després de compartir una hora de xerrada amb ell, entre d’altres, vaig pensar: “jo l’he de conèixer a aquest home!”

I va ser ell qui em va comentar que havia un curset de Community Managers que no em podia perdre. Li vaig fer cas i allà vaig conèixer també a la Dolors Reig (que he referenciat anteriorment), a l’Albert Sierra i al Jordi Graells.

D’entrada, el meu agraïment per l’esforç organitzatiu d’una jornada intensa com aquesta i que va tenir el seu començament ahir divendres a la tarda. Em sembla que va ser tot un èxit amb cata de vins inclosa, pel que m’han explicat.

Bé, oficialment, aquesta segona jornada de l’Innovacamp la concluirem amb un debat que moderaré cap a les 20h.

Ja us explicaré!

About author

admin

Continguts relacionats

Captura de Pantalla 2019-10-20 a les 19.25.51

Col·lectiu Mares i Àvies per la República: «Els nostres fills no se’ls pega»

"Estem molt indignades amb tots els partits polít...

Llegir més
e69f6a9a-6f40-4c28-ae1b-02c4fad91686

Premi #DonaTic Divulgació 2019

Estic molt emocionada i agraïda per haver rebut e...

Llegir més
Captura de pantalla 2019-01-30 a les 17.09.31

Quan les màquines decideixen: estan preparats els països de la UE?

(Jornada Innovacamp Mediterranea) Acabo d’ar...

Llegir més

There are 0 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *