Entrades
L’Imserso d’Internet…
10 de novembre de 2010
7
,

Senyores i senyors… amb tots vostès… els més antics d’Internet a Espanya. O alguns d’ells… perquè van haver molts més, per sort.

Corria l’any 1995 quan començaven a experimentar amb aquella cosa que es trobava dins l’ordinador, havies d’esperar que el so d’un mòdem et donés permís per entrar en aquella pàgina gris, en anglès, en carpetes i tot en text. Sense imatges ni colors, sense vídeos, sense àudio. S’imaginen?

Doncs, llavors… ja es podien fer moltes coses!.

Ahir dimarts a la tarda, ens vam trobar per celebrar els 15 anyets de Vilaweb, abans de la gran festa que va venir a continuació. Tal i com va dir en Vicent Partal, aquí estem ‘l’Imserso d’Internet’. Vam riure una bona estona recordant anècdotes d’aquells primers anys.

I vam explicar com veiem els darrers canvis socials gràcies a Internet i les tecnologies actuals. Escolteu les opinions en aquest vídeo realitzat per l’equip de Vilaweb.

¡Uf! aquests aniversaris em fan sentir molt vella 😉

Salutacions

About author

Karma

Continguts relacionats

Captura de Pantalla 2019-10-20 a les 19.25.51

Col·lectiu Mares i Àvies per la República: «Els nostres fills no se’ls pega»

"Estem molt indignades amb tots els partits polít...

Llegir més
e69f6a9a-6f40-4c28-ae1b-02c4fad91686

Premi #DonaTic Divulgació 2019

Estic molt emocionada i agraïda per haver rebut e...

Llegir més
Captura de pantalla 2019-01-30 a les 17.09.31

Quan les màquines decideixen: estan preparats els països de la UE?

Els algorismes per a la presa de decisions automat...

Llegir més

There are 7 comments

 • xavier caballé ha dit:

  Doncs feu bona cara 🙂

 • Per que confonem Internet amb la Web, d’Internet, l’Imserso que dius es del anys 70 i 80…

 • xavier caballé ha dit:

  No era qüestió d’espatllar la foto… 🙂

  Pel que diu el Jordi Planas… si que es pot parlar de pioners d’Internet! Si considerem com la primera connexió Internet aquella on es va utilitzar els protocols TCP/IP, aleshores la primera connexió espanyola la va fer la Universitat Autònoma de Madrid data de l’abril del 1991 (més detalls a la tesi doctoral de l’Andreu Veà).

 • Va ser ahir!? Vaig rebre’n la informació, però no em vaig fixar quin dia se celebrava! Vaig tant de bòlid aquests dies! A Vicent Partal dec la meva entrada a Servicom; a una amiga, que pregués la decisió final (va regalar-me el mòdem); i a tu, que m’animessis a crear aquell espai “Biología y sociedad” a la BBS de Servicom. Al cap d’uns mesos va venir la connexió al www. I tot amb un mòdem que només era de 2800 no-sé-què! (després en vaig tenir un de 56.000).

 • Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *