Entrades Participació
Social Media Summit: Expectativas de la audiencia (III) Day 2 #bbcsms
4 de juny de 2011
1
, , , , ,
(Viernes, 20 de mayo de 2011, Londres)

En el siguiente vídeo hay una primera intervención de Esra Dogramaci (Al Jazeera), donde explica cuáles han sido las actuaciones de Al Jazeera con las redes sociales durante las revueltas de los países árabes de los pasados meses.

También explica la política que tienen para contrastar información procedente de ciudadanos que están en el centro del conflicto. “¿De qué hablamos cuando hablamos de redes sociales? Hablamos de ti, de ponerte en el centro”, explica Esra Dogramaci.

Interesantes también los comentarios del público cuando le preguntan que cómo pueden animar a los ciudadanos a que utilicen las redes sociales para informar cuando sus gobiernos dictatoriales pueden ocasionarles enormes prejuicios por ello, desde la prisión hasta la muerte.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Tg4xtDhlcUA]

Después de la intervención de la representante de Al Jazeera continua una mesa redonda con las intervenciones de Will Perrin (community web publisher), Sina Motalebi (BBC Persian) y Christian Payne (documentalista, periodista, social media, etc.).

Apasionante la intervención de este último que acaba metiéndose al público en el bolsillo defendiendo los valores fundamentales del periodismo.

About author

Karma

Continguts relacionats

Captura de Pantalla 2019-10-20 a les 19.25.51

Col·lectiu Mares i Àvies per la República: «Els nostres fills no se’ls pega»

"Estem molt indignades amb tots els partits polít...

Llegir més
e69f6a9a-6f40-4c28-ae1b-02c4fad91686

Premi #DonaTic Divulgació 2019

Estic molt emocionada i agraïda per haver rebut e...

Llegir més
Captura de pantalla 2019-01-30 a les 17.09.31

Quan les màquines decideixen: estan preparats els països de la UE?

Els algorismes per a la presa de decisions automat...

Llegir més

There is 1 comment

  • […] Com ho va fer Al Jazzeera, la BBC i d’altres mitjans internacionals per verificar el contingut que anunciaven i certificaven les revoltes àrabs? Davant l’allau d’informació ciutadana, també anomenat ‘Periodisme ciutadà’, es van establir criteris per donar-li crèdit o no. Necessitaven les veus que estaven explicant, encara que fossin anònimes, perquè no podien tenir corresponsals en molts llocs en conflicte. […]

  • Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *