Entrades
Profundament agraïda (enquesta anònima dels meus alumnes) #blanquerna
15 de juliol de 2012
2
, ,

Aquest és un petit apunt que possiblement no interessi a ningú més que a mi. Però tinc ganes de deixar-lo en el blog, a mode de recordatori.
Com ja saben, els professors també som avaluats pels alumnes. Nosaltres els examinem dels continguts de la matèria que impartim però ells, a través d’una enquesta anònima que facilita la Facultat on estudien, puntuen les qualitats del docent.
La manera que té d’impartir l’assignatura, la innovació dels materials, la planificació de les classes, els objectius marcats a l’inici i els aconseguits en acabar les classes, etc.
Fa només uns dies vaig tenir accés als resultats de l’enquesta feta als 45 alumnes de l’assignatura ‘Periodisme Digital’ de 4rt de Grau de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull.
Estic profundament agraïda amb les seves valoracions, al fet que hagin respost 42 dels 45, perquè m’ensenyen allà on he de millorar i em confirmen el que he fet bé. Deixo aquí només un resum:

  • Planificació i innovació: ‘Satisfactori’
  • Desenvolupament de l’assignatura: ‘Molt Satisfactori’
  • Resultats finals: ‘Satisfactori’

I ara uns comentaris a peu d’enquesta (anònims, per descomptat):

Comentari: “Tot i que l’assignatura és exactament la mateixa que la de gestió de la informació de segon, la tecnologia ha avançat i per tant l’hem pogut exprimir més encara. A banda, que es nota la gran professionalitat de la professora i els seus coneixements en la matèria, que han fet que ens engresquem més encara i podem aprofitar l´assignatura al màxim”.
Comentari: “Esta profesora ha sido un gran descubrimiento para todo el grupo. Ha merecido mucho la pena tenerla en cuarto, estamos muy satisfechos de sus clases”.
Comentari:“Voldria expressar el més profund agraïment envers la tasca docent de la Karma. A part d´oferir-nos classes creatives i innovadores (organitzant trobades digitals, emprant recursos interessants com ara vídeos, portant-nos a una xerrada al CCCB, etc.) ha sabut despertar-nos l’interès pel complex i canviant món digital. Aquesta metodologia i la seva actitud han afavorit el nostre aprenentatge… sobretot el d´aquells a qui tot això del periodisme digital ens quedava una mica més lluny. A més a més, en tot moment s´ha mostrat propera i disposada a resoldre els nostres dubtes de manera individualitzada, atenta i, el més important de tot: sempre amb un somriure. Per acabar voldria afirmar, sense cap mena de dubte, que recordaré sempre els seus consells. Crec que aquests han deixat una petjada important en la nostra visió del món periodístic i que recordarem la Karma com una de les millors professores que hem tingut al llarg de la carrera. Moltes gràcies per tot Karma!”

Si estigués ara davant dels meus alumnes, els faria una reverència i em trauria el barret.
Molta sort a tot@s
Pd1: No he rebut cap comentari negatiu (per això no l’he posat) però sí la puntuació d’un parell d’alumnes en desacord amb el mètode o la planificació. Caldrà revisar, doncs…  😉
Pd2: Article relacionat: ‘Mai perdis el temps en allò que no creus”

About author

Karma

Continguts relacionats

Captura de Pantalla 2019-10-20 a les 19.25.51

Col·lectiu Mares i Àvies per la República: «Els nostres fills no se’ls pega»

"Estem molt indignades amb tots els partits polít...

Llegir més
e69f6a9a-6f40-4c28-ae1b-02c4fad91686

Premi #DonaTic Divulgació 2019

Estic molt emocionada i agraïda per haver rebut e...

Llegir més
Captura de pantalla 2019-01-30 a les 17.09.31

Quan les màquines decideixen: estan preparats els països de la UE?

Els algorismes per a la presa de decisions automat...

Llegir més

There are 2 comments

  • Lucia Calvo ha dit:

    Qué bé Karma! Tot i que ja fa temps que vaig deixar la Universitat, recordo encara tres o quatre profes que em van marcar i que continuen influenciant la meva manera d’escriure, de fer (professionalment)… És molt important en els temps que corren tenir referents professionals i acadèmics, a la Universitat, a la feina, a la vida… No només són bones crítiques o bons records, són impulsos per fer la feina ben feta i per continuar endavant! Felicitats 🙂

  • Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *