Entrades
Els tòpics del Community Manager
21 de setembre de 2012
0
, , ,

 Col.legi Periodistes de Girona
– D’entrada, us voldria demanar un favor: a l’acabar aquest curs d’avui no digueu que ja sou ‘Community Managers’.
Així vaig començar ahir dijous el curset  de “Community Manager als mitjans”,  al Col·legi de Periodistes de Catalunya, en la seva seu de Girona.
Durant les cinc hores que va durar, vaig tenir l’oportunitat d’explicar la meva experiència com a gestora de participació a periodistes free lances i a responsables de mitjans locals i webs d’empreses que volíen interactuar més amb els seus clients.
Tot i que avui la figura del ‘Community Manager’ és una de les més reclamades dins  d’organitzacions, empreses, mitjans i institucions, també és important saber que aquesta tasca no s’aprèn en dos dies. Cal molta pràctica, lidiar amb tot tipus de situacions derivades de la interacció online de desenes, de centenars o de milers de persones alhora en entorns virtuals.
Durant el curs vaig desgranar bona part de la meva experiència dinamitzant comunitats virtuals des de 1995 (quan vaig començar a la BBS del primer proveidor d’Internet a Espanya, Servicom).
 

Els nombrosos exemples tant de mitjans de comunicació (en.red.ando, La Vanguardia digital, 324cat), com de empreses (Servicom, Smartplanet) o de grups de professionals (Congrés Publicació Electrònica, GPD), etc. em van servir per explicar les situacions en les quals es pot trobar el Community Manager i com resoldre-les.
Entre els materials  i recursos que vaig mostrar està aquest Prezi que em ve de gust compartir amb tota la xarxa (clicar sobre la imatge per veure’l).

About author

Karma

Continguts relacionats

Captura de Pantalla 2019-10-20 a les 19.25.51

Col·lectiu Mares i Àvies per la República: «Els nostres fills no se’ls pega»

"Estem molt indignades amb tots els partits polít...

Llegir més
e69f6a9a-6f40-4c28-ae1b-02c4fad91686

Premi #DonaTic Divulgació 2019

Estic molt emocionada i agraïda per haver rebut e...

Llegir més
Captura de pantalla 2019-01-30 a les 17.09.31

Quan les màquines decideixen: estan preparats els països de la UE?

– D’entrada, us voldria demanar un fav...

Llegir més

There are 0 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *