En directe...
Trump la té més gran
4 de gener de 2018
0
, , ,

El 45è president dels Estats Units -en la seva habitual verborrea que deixa anar a través de Twitter- ha tornat a provocar al món. En aquesta ocasió la bravata anava dirigida cap al líder de Corea del Nord Kim Jong-un.
I ho ha fet mofant-se de la grandària del botó nuclear que pot fer saltar el món pels aires quan un dels dos tingui un atac de testosterona. “El meu és més gran i poderós”, ha dit Mr. Trump . I s’ha quedat tan ample.


 
 
La piulada s’ha fet viral en només un dia. La gent li demana que no jugui amb aquestes qüestions, que no faci comentaris de nen petit i que es prengui més en serio la seguretat mundial perquè això “no és una pel·lícula”.
Però potser el comentari que millor reflecteix aquest embat hormonal dels dos homes és la caricatura publicada a Instagram, on tots dos mesuren els respectius membres virils.
Segons la CNN, Trump té una debilitat o una dèria amb demostrar que tot el més gran li pertany. El mitjà nord-americà ha recopilat enllaços per comprovar les incongruències seves, com la d’assegurar que a la inauguració presidencial hi havia assistit més gent que a la d’Obama del 2009, malgrat que dues fotos aèries el delaten.

About author

Karma

Continguts relacionats

“Me interesa que sobreviva el periodismo, no los periódicos”

El 45è president dels Estats Units -en la seva ha...

Llegir més

“Los social media están acabando con el periodismo tradicional”

El 45è president dels Estats Units -en la seva ha...

Llegir més

Súbete a la nube (II)

El 45è president dels Estats Units -en la seva ha...

Llegir més

There are 0 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *