En directe...
Trump la té més gran
4 de gener de 2018
0
, , ,

El 45è president dels Estats Units -en la seva habitual verborrea que deixa anar a través de Twitter- ha tornat a provocar al món. En aquesta ocasió la bravata anava dirigida cap al líder de Corea del Nord Kim Jong-un.
I ho ha fet mofant-se de la grandària del botó nuclear que pot fer saltar el món pels aires quan un dels dos tingui un atac de testosterona. “El meu és més gran i poderós”, ha dit Mr. Trump . I s’ha quedat tan ample.


 
 
La piulada s’ha fet viral en només un dia. La gent li demana que no jugui amb aquestes qüestions, que no faci comentaris de nen petit i que es prengui més en serio la seguretat mundial perquè això “no és una pel·lícula”.
Però potser el comentari que millor reflecteix aquest embat hormonal dels dos homes és la caricatura publicada a Instagram, on tots dos mesuren els respectius membres virils.
Segons la CNN, Trump té una debilitat o una dèria amb demostrar que tot el més gran li pertany. El mitjà nord-americà ha recopilat enllaços per comprovar les incongruències seves, com la d’assegurar que a la inauguració presidencial hi havia assistit més gent que a la d’Obama del 2009, malgrat que dues fotos aèries el delaten.

About author

Karma

Continguts relacionats

Captura de Pantalla 2020-04-22 a les 12.14.32

La importància d’arxivar la #Covid-19

Des de l’Associació d’Arxivers-Gestors de Doc...

Llegir més
Captura de Pantalla 2019-10-20 a les 19.25.51

Col·lectiu Mares i Àvies per la República: «Els nostres fills no se’ls pega»

"Estem molt indignades amb tots els partits polít...

Llegir més
e69f6a9a-6f40-4c28-ae1b-02c4fad91686

Premi #DonaTic Divulgació 2019

Estic molt emocionada i agraïda per haver rebut e...

Llegir més

There are 0 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *