Actualment

Periodista especialitzada en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) des de 1995.

Co-directora del Màster Visual Tools to Empower Citizens, de la Fundació ViT (Visualització per la Transparència) i la Fundació Universitat de Girona (UdG)

Coordinadora del Màster en Periodisme de Dades i Fact Checking de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals URL-Blanquerna.

Redacció de documentació oficial per comunicar a la ciutadania l’ús de la intel·ligència artificial aplicada en administració pública local i autonòmica.

Co-autora de l’Informe: «Intel·ligència Artificial. Decisions Automatitzades a Catalunya», de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCat) (2020).

Membre del Comitè Ètic de la Universitat Politècnica de Catalunya; del Consell Assesor d’Iniciativa Barcelona Open Data;  i del Consell per a la Governança de la Informació i els Arxius.

Guanyadora del Premi DonaTic Divulgació 2019, entregat per la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, pel recorregut de 25 anys divulgant tecnologia.

Conferenciant en seminaris i debats relacionats amb l’ètica a la intel·ligència artificial, transparència de la informació pública, el dades obertes, drets digitals o la transformació digital.