Actualment

Periodista especialitzada en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) des de 1995.

Actualment, elaborant un infome sobre els algorismes de decisió automàtica (ADM) a Catalunya, per encàrrec de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCat).

Col·laboradora a l‘informe europeu “Automating Society”, coordinat per l’ONG Algorithm Watch, per explicar què són els ADM i quines aplicacions s’estan duent a terme a Europa. Capítol: “Spain” (2018)

Co-autora del reportatge d’investigació: “Desprotegides, malgrat tot“, dedicat a visibilitzar amb dades la dimensió de la violència masclista a Catalunya, amb l’objectiu de fer retiment de comptes a l’administració pública.

Guanyadora del Premi DonaTic Divulgació 2019, entregat per la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, pel recorregut de 25 anys divulgant tecnologia.

Conferenciant en seminaris i debats relacionats amb el periodisme de dades, transparència de la informació, el retiment de comptes, les dades obertes i la transformació digital,  etc.

Membre del Consell Assesor de Transparència de l’Ajuntament de Barcelona; del Consell Assesor de la Iniciativa Barcelona Open Data;  i del Consell per a la Governança de la Informació i els Arxius.