Perquè Internet ja no és una excepció.

Articles General
«La falsa transparència en temps de Covid-19»


COVID 19
9 de mayo de 2020
2
, , ,
Aquests dies s’ha reclamat saber quines són les persones expertes del Ministeri de Sanitat que decidiran com serà el desconfinament. És lògic: de les seves decisions dependran les nostres actuacions i limitacions durant els propers mesos. I la resposta ha estat una negativa incomprensible: “La pressió que poden rebre aquestes persones és tan forta –de la societat, en general, i dels mitjans de comunicació– que això els impederia treballar en llibertat” (...)
Sense categoria
«La falsa transparencia en tiempos de Covid-19»


COVID 19
9 de mayo de 2020
0
, , , , , , ,
Irlanda, Nueva Zelanda, Canadá o Australia consideran importante– en un momento de crisis global– potenciar la transparencia para ganar la confianza de la ciudadanía. Sin transparencia no hay confianza. Y... ¿qué gobierno se puede permitir perder la confianza de su ciudadanía? (...)
Articles Intel·ligència Artificial
«I després del confinament, la intel·ligència artificial a les aules»


download
4 de mayo de 2020
0
, , , ,
(Article publicat a la revista digital AulaMèdia el 25 d’abril de 2020) La intel·ligència artificial (IA) està penetrant a tots els sectors, i el de l’educació no es quedarà enrere. Fer aquesta asseveració en temps de confinament pot semblar massa agosarada però la tecnologia ja existeix. La urgència de la pandèmia ens ha obligat a […]
Articles En directe...
La importància d’arxivar la #Covid-19


Captura de Pantalla 2020-04-22 a les 12.14.32
22 de abril de 2020
0
, , , , ,
Des de l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya (AAC-GD) s'ha engegat una campanya de la qual no em puc resistir fer-ne ressò. Es diu #ArxivemlaCovid19 i pretén recollir documents que s'enviïn als arxius "però també el que s'expressa a les xarxes socials. Es captarà en forma de dades obertes per tal de tenir part de la visió que la ciutadania vulgui cedir als arxiu i preservar-ho per al futur".
Articles Intel·ligència Artificial
KARINA GIBERT: «El cost energètic de la IA és enorme» (III)


24 de marzo de 2020
0
, , , ,
Sèrie: “Converses d’ètica i intel·ligència artificial”  (Treball de recerca de l’Informe: “Intel·ligència Artificial. Decisions Automatitzades a Catalunya”)
Artículos Inteligencia artificial
«Conseguirás el trabajo… si le caes bien a la máquina»


Captura de Pantalla 2020-03-18 a les 11.01.20
18 de marzo de 2020
0
, , , , ,
Laura tiene 23 años, ha estudiado un grado universitario de diseño y ha colaborado en algún proyecto menor. Ahora quiere probar suerte en una empresa, para aprender de otros profesionales con más recorrido (....)